Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
18 november 2019 / 0 Comments / Zakelijk

De voordelen van een zakelijke printer

voordelen-van-een-zakelijke-printer

Ben je van plan een printer aan te schaffen voor je bedrijf of organisatie? Laat je overtuigen door de voordelen van een zakelijke printer!

#1. Er zijn veel meer mogelijkheden

Als je alleen af en toe een documentje moet afdrukken, kun je natuurlijk gewoon een simpele printer aanschaffen. Maar mocht je behoefte hebben aan geavanceerde features, verbindingsopties en afdrukformaten, dan heb je met zakelijke printers veel meer keus. Deze worden namelijk ontwikkeld voor professionele doeleinden.

#2. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag af te tikken

Een eenvoudige inkjetprinter heb je al voor een paar tientjes, maar de kans is groot dat je bedrijf behoefte heeft aan een professionele laserprinter die van alle gemakken voorzien is. En dan kunnen de kosten al snel oplopen tot duizenden euro’s. Gelukkig kun je als ondernemer ook kiezen voor een zakelijke printer huren of leasen. Afhankelijk van je inkomsten en je liquiditeit kan dit een zeer gunstige optie zijn.

#3. Deskundig advies – en het kost je niets

Als je je gaat oriënteren op een printer is de kans groot dat je door al die verschillende modellen en features door de bomen het bos niet meer ziet. Een zakelijke printerleverancier maakt het je makkelijk; je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen en behoeften zijn voor een zakelijke printer, en hij zal je adviseren over welke modellen geschikt zijn voor jouw onderneming.

#4. Service en onderhoud

Vaak sluit je bij aanschaf van een zakelijke printer meteen een service- en onderhoudsabonnement af. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer het tijd is voor onderhoud en hoeft in het geval van een storing alleen maar even te bellen; er komt dan zo snel mogelijk een monteur naar je toe om het probleem te verhelpen. Dat geeft een zeker en rustig gevoel!


Scrum principes op de werkvloer

Hoe gebruik je de Scrum principes op de werkvloer?

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord: Scrum. Maar wat is het precies, hoe werkt het en hoe kun je je team hiermee…

Lees Meer
Goed verhaal vertellen voor jouw bedrijf

Storytelling voor jouw bedrijf: leer een goed verhaal vertellen!

Al sinds de oertijd vertellen we elkaar verhalen. Met een goed verhaal bereik je meer: je bindt klanten en verkoopt meer. Leer hier hoe dat…

Lees Meer
beveiligings-camera-om-pand-te-beveiligen

Drie manieren om jouw pand beter te beveiligen

Hoe groter een pand en hoe meer mensen er over de vloer komen, hoe lastiger het is om een optimale beveiliging te realiseren. Maar het…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie:

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *