Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
30 december 2019 / 0 Comments / Zakelijk

Is jouw bedrijf aan het groeien? Let dan op de volgende zaken!

Je bent een tijdje terug je eigen bedrijf gestart. Hartstikke leuk en de zaken gaan inmiddels erg goed. Maar wist je dat er een aantal dingen zijn waar je op moet letten als je bedrijf aan het groeien is? Wij geven je hier onze tips!

Nieuwe medewerkers

Op een gegeven moment is het zover: je werk groeit je boven het hoofd en je kan het niet meer alleen gedaan krijgen. Dan is het tijd voor je een nieuwe medewerker. En of dit nou je eerste of 30ste medewerker is, het blijft belangrijk dat jij, als eigenaar van het bedrijf, je er goed bij voelt. Vraag tijdens het sollicitatiegesprek naar de talenten, tekortkomingen en motivatie van je potentiële nieuwe medewerker. Voel je ook een klik? Je gaat tenslotte intensief met elkaar samenwerken.

De juiste hulp inschakelen

Als je nog niet toe bent aan uitbreiding van je personeelsbestand, dan zijn er ook nog andere manieren om hulp in te schakelen. Zo kun je eens met een mede-ondernemer afspreken. Dat is niet alleen heel gezellig: doordat jullie in hetzelfde schuitje zitten, kunnen jullie veel van elkaar leren. De ander heeft vast verrassende inzichten, waar je zelf nog niet aan had gedacht!

Ook een ervaren businesscoach kan je bij de groei van je bedrijf ondersteunen. Dit is een ideale sparringpartner die met je meedenkt en jou van objectief advies kan voorzien. Een coach kan je helpen met het ordenen en aanbrengen van structuur, maar ook met het ontwikkelen van het juiste toekomstperspectief.

Printen

Kan ook je printer de groei van je bedrijf nog wel bijhouden? Als je nog met een oudere printer afdrukt heb je vaak hogere printkosten, door het hogere stroomverbruik en de inktverspilling. Met een nieuwe printer bespaar je op die kosten, het print sneller en zorgt voor een mooier resultaat op verschillende papiersoorten. Als je ook regelmatig bestanden in een groter formaat wilt afdrukken, kun je het beste gaan voor een A3 printer. Dit is namelijk vele malen goedkoper dan het uitbesteden aan een drukkerij.

In het kort

Dus ben jij al klaar toekomst? Zorg voor gemotiveerd personeel met wie je een klik voelt, zodat je wat werk uit handen kan geven. Spreek ook eens met andere ondernemers of een businesscoach af, voor een goed gesprek. En zorg voor een snelle en besparende printer. Zo ben je perfect voorbereid op de groei van jouw bedrijf!


de-voordelen-van-een-financieel-adviseur

Een bedrijfsarts inzetten als kleine onderneming

Een bedrijfsarts inzetten als kleine onderneming Er zijn bedrijven waar het personeel zich haast nooit ziek meldt. Het zijn van die bedrijven met een constant…

Lees Meer
Waarom een printer onmisbaar is in het digitale tijdperk

Waarom een printer onmisbaar is in het digitale tijdperk

Een printer zóóó 2012? Echt niet! In het digitale tijdperk waarin steeds meer handelingen in een paar klikken gedaan zijn, is een printer onmisbaar.

Lees Meer
beveiligings-camera-om-pand-te-beveiligen

Drie manieren om jouw pand beter te beveiligen

Hoe groter een pand en hoe meer mensen er over de vloer komen, hoe lastiger het is om een optimale beveiliging te realiseren. Maar het…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie:

0 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *