Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
9 oktober 2019 / 0 Comments / Zakelijk

Waarom een printer onmisbaar is in het digitale tijdperk

Waarom een printer onmisbaar is in het digitale tijdperk

Een printer zóóó 2012? Echt niet! In het digitale tijdperk waarin steeds meer handelingen in een paar klikken gedaan zijn, is een printer onmisbaar. Wist je bijvoorbeeld dat je ook gemakkelijk vanaf je iPhone of tablet kunt printen? En dat een goede A3 printer onmisbaar is op elk kantoor.

Groei in de behoefte naar printers

Een goede printer is onmisbaar op kantoor en, door de toename van het aantal ZZP’ers en flexwerkers, zien we thuis ook een groei in de behoefte naar printers. Hoewel we soms denken dat een printer inmiddels ‘old school’ is, is ook hij met zijn tijd meegegaan. Zo kun je tegenwoordig printen vanaf je iPhone en op professioneel niveau afdrukken in kleur. 3 redenen om NU een printer aan te schaffen.

3 x waarom een printer onmisbaar is

#1 Draadloos printen

Draadloos printen met iphoneStel je voor: een leven zonder smartphone…niet te doen! 97 procent van alle Nederlanders heeft er één en gebruikt zijn of haar telefoon voor verschillende doeleinden. We regelen alles op onze mobiel: mailtjes, bankzaken, zakelijke afspraken etc.. Het is handig als je bepaalde documenten dan ook direct vanaf je telefoon kunt printen. Dit kan op verschillende manieren: met Apple AirPrint bijvoorbeeld, Google Cloud Print, HP Wireless, iPrint en diverse print-apps van andere fabrikanten.

#2 Perfecte kleurenprints voor inbound drukwerk

Waarom dure printopdrachten naar de drukker sturen als je in eigen huis in dezelfde kwaliteit kunt afdrukken? Ondernemers die veel in kleur printen zijn een stuk voordeliger uit als ze een zakelijke printer aanschaffen. A3 printers kunnen overigens niet alleen alleen in dit formaat afdrukken, maar ook op een ‘standaard A4 velletje’.

All-in-one printer onmisbaar#3 Efficiënt werken met een all-in-one printer

Printers hebben tegenwoordig ook allerlei extra functies. De 3 in 1-printers bieden je de mogelijkheid om een document in te scannen en vervolgens direct af te drukken of als digitaal bestand te versturen: e-mail printing. Zo’n alleskunner werkt lekker efficiënt, biedt jou alle mogelijkheden die je nodig hebt op kantoor en bespaart je de ruimte van een scanner, fax en kopieerapparaat.


kartonnen-bekers-bedrukken-met-jouw-logo

Branding. Het kan overal!

Branding is van essentieel belang voor het succes van je onderneming. Mensen kiezen tenslotte voor producten en diensten die ze (her)kennen en vertrouwen. Consistente, pakkende…

Lees Meer

Hoe maken we producten in de toekomst

Eén van de meest gestelde vragen in onze huidige samenleving is hoe de productie van diverse producten eruit zal zien in de toekomst. Hoe duurzaam…

Lees Meer
nen1010-cursus

Wat je moet weten over een NEN 1010 cursus

Heb je interesse in het volgen van een NEN 1010 cursus? Dat is niet verwonderlijk. Tijdens deze cursus wordt informatie verstrekt die van toepassing is…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie: