Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
18 november 2019 / 0 Comments / Zakelijk

De voordelen van een zakelijke printer

voordelen-van-een-zakelijke-printer

Ben je van plan een printer aan te schaffen voor je bedrijf of organisatie? Laat je overtuigen door de voordelen van een zakelijke printer!

#1. Er zijn veel meer mogelijkheden

Als je alleen af en toe een documentje moet afdrukken, kun je natuurlijk gewoon een simpele printer aanschaffen. Maar mocht je behoefte hebben aan geavanceerde features, verbindingsopties en afdrukformaten, dan heb je met zakelijke printers veel meer keus. Deze worden namelijk ontwikkeld voor professionele doeleinden.

#2. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag af te tikken

Een eenvoudige inkjetprinter heb je al voor een paar tientjes, maar de kans is groot dat je bedrijf behoefte heeft aan een professionele laserprinter die van alle gemakken voorzien is. En dan kunnen de kosten al snel oplopen tot duizenden euro’s. Gelukkig kun je als ondernemer ook kiezen voor een zakelijke printer huren of leasen. Afhankelijk van je inkomsten en je liquiditeit kan dit een zeer gunstige optie zijn.

#3. Deskundig advies – en het kost je niets

Als je je gaat oriënteren op een printer is de kans groot dat je door al die verschillende modellen en features door de bomen het bos niet meer ziet. Een zakelijke printerleverancier maakt het je makkelijk; je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen en behoeften zijn voor een zakelijke printer, en hij zal je adviseren over welke modellen geschikt zijn voor jouw onderneming.

#4. Service en onderhoud

Vaak sluit je bij aanschaf van een zakelijke printer meteen een service- en onderhoudsabonnement af. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer het tijd is voor onderhoud en hoeft in het geval van een storing alleen maar even te bellen; er komt dan zo snel mogelijk een monteur naar je toe om het probleem te verhelpen. Dat geeft een zeker en rustig gevoel!


nen1010-cursus

Wat je moet weten over een NEN 1010 cursus

Heb je interesse in het volgen van een NEN 1010 cursus? Dat is niet verwonderlijk. Tijdens deze cursus wordt informatie verstrekt die van toepassing is…

Lees Meer
Waarom een printer onmisbaar is in het digitale tijdperk

Waarom een printer onmisbaar is in het digitale tijdperk

Een printer zóóó 2012? Echt niet! In het digitale tijdperk waarin steeds meer handelingen in een paar klikken gedaan zijn, is een printer onmisbaar.

Lees Meer
Overleg over bedrijf laten groeien

Is jouw bedrijf aan het groeien? Let dan op de volgende zaken!

Je bent een tijdje terug je eigen bedrijf gestart. Hartstikke leuk en de zaken gaan inmiddels erg goed. Maar wist je dat er een aantal…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie:

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.