Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
18 november 2019 / 0 Comments / Zakelijk

De voordelen van een zakelijke printer

voordelen-van-een-zakelijke-printer

Ben je van plan een printer aan te schaffen voor je bedrijf of organisatie? Laat je overtuigen door de voordelen van een zakelijke printer!

#1. Er zijn veel meer mogelijkheden

Als je alleen af en toe een documentje moet afdrukken, kun je natuurlijk gewoon een simpele printer aanschaffen. Maar mocht je behoefte hebben aan geavanceerde features, verbindingsopties en afdrukformaten, dan heb je met zakelijke printers veel meer keus. Deze worden namelijk ontwikkeld voor professionele doeleinden.

#2. Je hoeft niet in één keer een groot bedrag af te tikken

Een eenvoudige inkjetprinter heb je al voor een paar tientjes, maar de kans is groot dat je bedrijf behoefte heeft aan een professionele laserprinter die van alle gemakken voorzien is. En dan kunnen de kosten al snel oplopen tot duizenden euro’s. Gelukkig kun je als ondernemer ook kiezen voor een zakelijke printer huren of leasen. Afhankelijk van je inkomsten en je liquiditeit kan dit een zeer gunstige optie zijn.

#3. Deskundig advies – en het kost je niets

Als je je gaat oriënteren op een printer is de kans groot dat je door al die verschillende modellen en features door de bomen het bos niet meer ziet. Een zakelijke printerleverancier maakt het je makkelijk; je hoeft alleen maar aan te geven wat je wensen en behoeften zijn voor een zakelijke printer, en hij zal je adviseren over welke modellen geschikt zijn voor jouw onderneming.

#4. Service en onderhoud

Vaak sluit je bij aanschaf van een zakelijke printer meteen een service- en onderhoudsabonnement af. Je krijgt dan automatisch bericht wanneer het tijd is voor onderhoud en hoeft in het geval van een storing alleen maar even te bellen; er komt dan zo snel mogelijk een monteur naar je toe om het probleem te verhelpen. Dat geeft een zeker en rustig gevoel!


beveiligings-camera-om-pand-te-beveiligen

Drie manieren om jouw pand beter te beveiligen

Hoe groter een pand en hoe meer mensen er over de vloer komen, hoe lastiger het is om een optimale beveiliging te realiseren. Maar het…

Lees Meer
de-voordelen-van-een-financieel-adviseur

Een bedrijfsarts inzetten als kleine onderneming

Een bedrijfsarts inzetten als kleine onderneming Er zijn bedrijven waar het personeel zich haast nooit ziek meldt. Het zijn van die bedrijven met een constant…

Lees Meer
BCN3D Epsilon Serie

Verdubbel de productie met de BCN3D Epsilon series

Efficiëntie speelt in elke sector een belangrijke rol en daar is de wereld van 3D printen geen uitzondering in. Meestal betreft dit marginale verbeteringen, maar…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie:

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.