Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
1 augustus 2022 / 0 Comments / Advies

Voetbalwedstrijden in Frankrijk bezoeken

Ben je altijd aan de buis gekluisterd met wedstrijden van de Franse voetbalcompetitie, en wil je nu wel eens zo’n wedstrijd in het echt bijwonen? Als je in Frankrijk een voetbalwedstrijd wilt gaan bekijken moet je iets meer regelen dan alleen een kaartje. Je hebt sowieso vervoer nodig, en meestal is een overnachting ook noodzakelijk. En waar moet je zijn als je tickets voor wedstrijden in Frankrijk wilt kopen, zoals bijvoorbeeld PSG tickets? Wil je voetbalwedstrijden in Frankrijk gaan bezoeken dan kun je dat op twee manieren aanpakken. Je kunt zelf alles regelen, of je kunt een compleet arrangement met accommodatie, vervoer en voetbal tickets boeken. Hieronder kun je lezen wat de voor- en nadelen zijn van beide opties en waar je op moet letten als je voetbalwedstrijden in Frankrijk wilt gaan bezoeken.

Zelf alles regelen voor wanneer je een voetbalwedstrijd in Frankrijk wilt bezoeken

Laten we als eerste kijken naar de voor- en nadelen van zelf alles regelen om naar een voetbalwedstrijd in Frankrijk te gaan. Het belangrijkste voordeel van zelf alles regelen is dat je de meeste keuzemogelijkheden hebt en je vrij bent om met je eigen vervoer te reizen. Je kunt zelf bepalen in welk hotel of appartement je verblijft en ook hoe lang je wilt blijven. Deze optie is vooral handig als je een langere vakantie aan het plannen bent, en het bezoeken van een voetbalwedstrijd in Parijs één van de vele dingen is die je wilt gaan doen. Het nadeel van zelf alles regelen is dat het meer werk is, je meestal duurder uit bent en dat lastig kan zijn om de kaarten voor een specifieke wedstrijd te bemachtigen. 

Geen omkijken als je een complete voetbalreis boekt naar Frankrijk

Je kunt er ook voor kiezen om een compleet voetbal arrangement naar Frankrijk te boeken. Als je zo’n pakket boekt kun je het vervoer, de accommodatie en de tickets voor de wedstrijd bij één aanbieder boeken, bijvoorbeeld op de website van Sparenti. Het grote voordeel van een compleet pakket voor een voetbalwedstrijd is dat je niets afzonderlijk hoeft te regelen wat veel tijd scheelt. Bovendien is het vaak goedkoper omdat je alles in één keer boekt, en de aanbieder zaken als accommodatie goedkoper kan inkopen. 

Een compleet pakket boeken om een Franse voetbalwedstrijd bij te wonen heeft ook zijn nadelen. Je hebt met zo’n pakket minder keuzemogelijkheden wat betreft accommodatie, verblijfsduur en transport, en ook het aanbod in wedstrijden zal kleiner zijn dan wanneer je zelf op zoek gaat. 

Waar moet je op letten als je van plan bent om een voetbalwedstrijd in Frankrijk bij te wonen?

Allereerst is het zaaks om er op tijd bij te zijn wanneer de kaartverkoop voor de wedstrijden start. Zeker de populairdere wedstrijden kunnen snel uitverkocht zijn, dus houdt goed het wedstrijdschema in de gaten. Vervolgens moet je er zeker van zijn dat je te maken hebt met een betrouwbare aanbieder voordat je een accommodatie of een voetbal arrangement boekt. Controleer of de aanbieder SGR- en thuiswinkelgarantie geeft, en specifiek voor voetbalwedstrijden zijn zitplaatsgarantie en wedstrijdbescherming ook essentieel. En bestel ook alvast de juiste supportersuitrusting, dan ga je goed voorbereid op reis als je een voetbalwedstrijd in Frankrijk gaat bijwonen.


Drie mensen ontspannen in een sauna

Een sauna in je eigen huis? Let dan hier op!

Een sauna in je eigen huis kan een dagelijks momentje van heerlijke ontspanning zijn. Een saunabezoekje heeft een positieve werking op zowel lichaam als geest.…

Lees Meer

Je eigen blogsite beginnen? Dit zijn onze beste tips

Je eigen blogsite beginnen? Dit zijn onze beste tips Alt tag visual: eigen blogsite beginnen Alle content marketeers en SEO specialisten hameren op dezelfde dingen.…

Lees Meer

Gemiddelde kosten voor een verlaagd plafond

Met een verlaagd plafond kun je een woning een nieuwe look geven. Een verlaagd plafond kan heel mooi staan bij zowel nieuwe als oudere woningen.…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie: