Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
5 maart 2020 / 0 Comments / Advies

Je eigen blogsite beginnen? Dit zijn onze beste tips

Je eigen blogsite beginnen? Dit zijn onze beste tips

Alt tag visual: eigen blogsite beginnen

Alle content marketeers en SEO specialisten hameren op dezelfde dingen. Content is king en een eigen blogsite beginnen is onontbeerlijk voor iedere website eigenaar. Maar hoe begin je daar juist aan en waar moet je rekening mee houden?

In dit artikel delen we onze beste tips voor het starten van een blog!

6 interessante tips voor het starten met een blog

  • Kies voor een goede CMS of content management systeem. We raden onze klanten altijd aan om WordPress te kiezen voor het bouwen van een succesvolle blog.
  • Schrijf relevante en informatieve inhoud op je blog. Je belangrijkste doel is altijd om internetgebruikers te helpen en te informeren.
  • Zorg voor een slimme interne linkstructuur. Je artikels en pagina’s onderling met elkaar verbinden is essentieel voor een goed scorende blogsite.
  • Ondersteun je andere pagina’s met relevante blogberichten. Schrijf over verschillende onderwerpen die aanleunen bij je bestaande pagina’s.
  • Zorg dat jij de one-stop-shop voor internetgebruikers bent. Jouw blogsite moet alle informatie bevatten die de surfer nodig heeft. Na het lezen van jouw blogsite moet de internetgebruiker het gevoel hebben dat die goed geïnformeerd werd!
  • Reken op professionals om een goed functionerende website te creëren. Een website laten maken doe je best vanaf de eerste dag professioneel. Zo vermijd je dubbel werk en spaar je veel tijd uit.

Natuurlijk komt er wel wat meer kijken bij het opstarten van je eigen blogsite dan alleen maar enkele artikels schrijven! Je doet research over onderwerpen, analyseert zoekwoorden en bestudeert de concurrentie. Dat zijn allemaal dingen die je niet van de ene op de andere dag onder de knie hebt.

Bij Conversal hebben we ervaring met webdesign, content creatie, content marketing en nog veel meer. Heb je vragen of ben je op zoek naar professioneel advies? Neem dan gerust contact op met onze experts!


Gemiddelde kosten voor een verlaagd plafond

Met een verlaagd plafond kun je een woning een nieuwe look geven. Een verlaagd plafond kan heel mooi staan bij zowel nieuwe als oudere woningen.…

Lees Meer
Jong stel schudt de hand van een makelaar

Dit doet een aankoopmakelaar allemaal voor jou

Wilt u een huis kopen in Deventer en twijfelt u nog of u een aankoopmakelaar gaat inhuren? Dan is het wel fijn om te weten…

Lees Meer
Goed verhaal vertellen voor jouw bedrijf

Storytelling voor jouw bedrijf: leer een goed verhaal vertellen!

Al sinds de oertijd vertellen we elkaar verhalen. Met een goed verhaal bereik je meer: je bindt klanten en verkoopt meer. Leer hier hoe dat…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie:

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.