Blogxxl.nl Wij bloggen over alles!
28 februari 2020 / 0 Comments / Advies

Dit zijn de woontrends van nu en zó verwerk je ze in je interieur!

Woontrends veranderen en evolueren en dat doen ze allemaal op een ander tempo: sommige trends zijn jarenlang populair, in plaats van alleen een seizoen. Je kunt woontrends natuurlijk gewoon negeren en lekker je eigen ding doen. Maar elke specialist in interieuradvies Hengelo zal het ermee eens zijn dat sommige trends juist perfect zijn om inspiratie uit te halen als jouw interieur aan verandering toe is. Wij hebben een aantal van de nieuwste woontrends voor je op een rijtje gezet!

Trend #1: Abstracte energie

Deze opvallende woontrend laat zich inspireren door abstracte, expressionistische kunstwerken. Denk aan gewaagde geometrische vormen, handgetekende schetsen en felgekleurde vlakken die op speelse wijze gearrangeerd zijn. Denk aan de werken van Jackson Pollock, Roy Lichtenstein en Piet Mondriaan. Het doel is om emotie op te roepen – en om jezelf uit te drukken in je interieur.

Trend #2: Duurzame materialen

Het gebruik van duurzame materialen wordt steeds belangrijker, ook in interieurontwerp. We kijken niet alleen naar de meubels en woonaccessoires die we mooi vinden, maar ook naar het ethische aspect van onze aankopen. Bamboe is bijvoorbeeld erg populair, net als gerecyclede materialen, gebruikt steigerhout, drijfhout, upcycled karton, wol en biologisch katoen en linnen.

Trend #3: Japandi

Deze trend vloeit voort uit de populariteit van het minimalisme en de less is more benadering die we de afgelopen jaren hebben zien groeien. Japandi is een ‘hybride’ woontrend: een unieke mix van elegant Japans minimalisme en rustieke, Scandinavische simpliciteit, met nette ruimtes, strakke lijnen en een kalm, ingetogen kleurenpalet.


Je auto goed verzorgen

Je bent trots op je auto en je bent blij dat je hierdoor makkelijk van A naar B komt. Daarom wil je je auto graag…

Lees Meer

Je eigen blogsite beginnen? Dit zijn onze beste tips

Je eigen blogsite beginnen? Dit zijn onze beste tips Alt tag visual: eigen blogsite beginnen Alle content marketeers en SEO specialisten hameren op dezelfde dingen.…

Lees Meer

Met deze tips van een klusexpert kun je je verf langer bewaren!

Het komt niet vaak voor dat je precies de juiste hoeveelheid verf hebt gekocht voor een verfproject. Maar overgebleven verf kun je beter niet weggooien;…

Lees Meer
Over de auteur

Redactie:

0 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.