Sluier bruid steelt de show

Het belangrijkst e voor een vrouw op haar grote dag, is hoe zij erbij loopt. Elke bruid wilt er namelijk fantastisch en adembenemend uitzien. Om deze reden gaan we ruim van tevoren al opzoek naar de meest geschikte jurk en de leukste accessoires. dragen we een tiara of gaan we als een sluier bruid? Elk klein detail met betrekking tot  de uitstraling van de bruid op de bruiloft is erg belangrijk. Ga jij of een van je naasten binnenkort trouwen, lees dan alles over het kiezen van de juiste bruidslook.

Welke jurk kiest een sluier bruid?

Niet alle jurken passen mooi bij een sluier. Daarom moet je altijd goed nadenken over het soort jurk dat je wilt dragen. Een sluier bruid gaat vaak voor een wat minder opvallende jurk. Dit betekent zeker niet dat je geen opvallende jurk kan dragen met de sluier. Let er echter wel op dat je als sluier bruid niet een jurk met een lange sleep combineert met een lange sluier. De ideale verhouding waar een sluier bruid zich aan kan houden is lange sleep korte sluier en andersom. Het is namelijk verre van flaterend als zowel de sleep als de sluier erg lang zijn. de sluier bruid ziet er in dit geval niet comfortabel uit en dat word door de meeste mensen niet mooi gevonden.

Tiara prinses of sluier bruid

Een tiara brengt iets van een sprookjesachtig gevoel met zich mee. De bruid voelt zich een soort prinses en dat zorgt dan ook voor een hele warme sfeer. Een sluier heeft iets dat roept ”ik ben de bruid’’. Het maakt elke jurk mooier dan het al was en is daarom een bijna onmisbaar detail voor elke bruid. Als sluier bruid weet je vrijwel zeker dat iedereen onder de indruk zal zijn van jou als bruid. Ga je liever voor een sprookjes bruiloft dan is een tiara meer iets voor jou. Wil  je er uitzien als een échte bruid dan kun je stoppen met twijfelen en als sluier bruid gaan. Eigenlijk gaat het dus vooral om de sfeer die je wilt oproepen (een tiara en sluier tegelijk dragen kan ook)

Met een sluier  gaan

Kies je er daadwerkelijk voor om als sluier bruid te trouwen, onthoud dan ook deze vier 3 tips. Kies een sluier die goed in je haar vastgezet kan worden, het zou zonde zijn als het valt. Vergeet niet te letten op kleur, een witte sluier laat een ivoorkleurige jurk er vies uitzien. Een bloemen print op je sluier is erg leuk, maar niet als je jurk ook een print heeft die er anders uitziet dan die op je sluier. Met deze tips zal jij  een absoluut perfecte  bruid zijn.