Ben je benieuwd hoe Rotterdam er vanuit de lucht uitziet? Wil je wel eens weten hoe de Euromast er van boven uit ziet of wil je wel eens een kijkje nemen boven de Kuip? Dan is het aan te raden om een helikoptervlucht te maken. Ervaar je woonomgeving van bovenaf. Door middel van een helikoptervlucht boven de havenstad, verken je ook de omgeving met plaatsen als Rhoon, Hellevoetsluis en Spijkenisse.

Unieke ervaring

Een helikoptervlucht is totaal wat anders dan een ‘normale’ vlucht in een vliegtuig. Het is echt een belevenis op zich. Dat komt omdat je vanuit de helikopter beter zicht hebt, en de snelheid een stuk lager ligt. Daardoor kun je heel Rotterdam goed van boven zien. Wil je meer weten over deze unieke ervaring en een helikoptervlucht maken boven Rotterdam? Klik dan hier voor meer informatie en de prijzen.

Kwaliteit, veiligheid en de laagste prijs

Er zijn drie belangrijke uitgangspunten als het gaat om een helikoptervlucht boven Rotterdam:

  1. Veiligheid

Zonder veiligheid geen vlucht. Dat wordt bereikt door de juiste vergunningen, de beste piloten en de modernste helikopters.

  1. Kwaliteit

Een ander belangrijk uitgangspunt is de kwaliteit die geleverd wordt. Dat begint op het moment van kennismaking tot aan het verlaten van de helikopter.

  1. Laagste prijs

Dezelfde of lagere prijzen dan ergens anders. Dat is het derde uitgangspunt. De beste prijs garantie wordt hierdoor gegeven. Een goede reden om een helikoptervlucht boven Rotterdam te maken!

Helikoptervlucht bestellen

Wil je ook een unieke ervaring meemaken? Kies dan voor een helikoptervlucht boven Rotterdam of een van de andere steden/gebieden in Nederland. Een helikoptervlucht zal altijd in je geheugen gegrift blijven. Het is namelijk een geweldige ervaring, waar je nog lang over na zult praten.