Als kind heb je het lang niet makkelijk. Je krijgt meestal de kleinste slaapkamer van het huis en daar moet je van alles: slapen, spelen, je huiswerk maken… En dat terwijl er maar net aan ruimte is voor je bed. Gelukkig kunnen jij en je ouders nu kiezen voor een hoogslaper. Daarmee zorg je dat de vloer vrij is om te spelen, heb je een fijn bed om in te slapen en kun je een bureau kwijt om je huiswerk te maken. Zo’n hoogslaper is dus van alle markten thuis.

Een hoogslaper met kastruimte eronder

Een hoogslaper met kastruimte eronder is echt ideaal. Je kun al je kleren in je eigen kamer kwijt en door de kastjes zijn ze toch lekker uit het zicht opgeborgen. Wanneer je het slim aanpakt, blijft er zelfs nog kastruimte over voor je speelgoed. En dat is voor iedereen fijn. Je vloer is dan lekker opgeruimd en als je ouders ‘s nachts nog even komen kijken of je lekker ligt breken ze hun nek niet over jouw treinbaan, LEGO en poppen. Wanneer je je kastjes goed gebruikt heb je altijd een opgeruimde kamer met spullen die je ook nog terug kunt vinden. Er slingert niks rond. En ‘s avonds? Kun je gewoon lekker slapen in je hoogslaper.

Een hoogslaper met een bureau eronder

Als je op school zit, heb je huiswerk. Dat begint steeds vroeger. En om je huiswerk goed te kunnen maken is het belangrijk dat je daar een fijne plek voor hebt. Met een hoogslaper met een bureau eronder heb je zo’n plek. Gewoon in je eigen kamer. Je wordt dan tijdens het huiswerk maken niet gestoord door je broertje of zusje, je kunt lekker doorwerken. En als je huiswerk klaar is kun je naar buiten om heerlijk te spelen of een rondje te fietsen. Of je gaat natuurlijk heerlijk slapen in je hoogslaper.

Een hoogslaper met een hut eronder

Dat is natuurlijk de beste hoogslaper van allemaal: eentje met een hut eronder. Lekker spelen onder je bed en dan ‘s avonds zó je bed in. Het fijne van zo’n hut is dat je al je speelgoed er lekker in kunt laten liggen. Het ligt nooit in de weg. Behalve misschien tijdens een logeerpartijtje. Je logee krijgt dan een extra matras in de hut en zo heb je een soort van stapelbed. Hartstikke gezellig. En de volgende dag? Dan spelen jullie gewoon weer lekker verder in de prachtige hut.