Op een evenement staan met het bedrijf, betekent veel dingen regelen. De presentatie is dan het belangrijkst. Je moet namelijk mensen trekken naar je stand. Er zijn veel dingen die je kunt doen om op te vallen op een beurs of soortgelijk evenement. Een duidelijk beeld creëren voor bezoekers is het meest belangrijk. Dit kun je doen door veel afbeeldingen te gebruiken of een draagtas bedrukken. Wat je precies kunt doen met afbeeldingen en een draagtas bedrukken? De mogelijkheden zijn eindeloos. Alle handige tips en ideeën voor de perfecte presentatie van je bedrijf vind je hier.

Draagtas bedrukken

Op beurzen en vergelijkbare  evenementen zijn er meestal veel concurrerende bedrijven. Iedereen wilt met kop en schouders boven de rest uitsteken. Om er voor te zorgen dat je stand opvalt is het uitdelen van informatie over je bedrijf in de vorm van een kleinigheidje een goede truc. Mensen houden namelijk van gratis spullen. Iedereen wilt maar al te graag weten wat er in het tasje zit van de mevrouw die net langs liep. Ze zullen dus sneller even bij de stand van jouw bedrijven komen kijken. Draagtas bedrukken is daarom een goed en leuk initiatief. Draagtas bedrukken wordt veel gedaan door bedrijven die op evenementen staan. Laat het logo en eventueel ook de slogan van je bedrijf op draagtassen bedruk. Een kenmerkende kleur gebruiken kan ook helpen om met het draagzak bedrukken een nog beter resultaat te bereiken.  Door te beginnen met draagtas bedrukken, heb je sneller dan je denkt bij een heleboel mensen een goede indruk achtergelaten. Ook buiten evenementen om kun je een draagtas bedrukken om de bezoekers van je bedrijf een goede associatie te geven bij de naam.

afbeeldingen en een draagtas bedrukken

Ga voor veel beeld bij de presentatie van je stand. Op het moment dat er veel om mensen heen gebeurt is het lastig om te focussen. Daarom zijn grote afbeeldingen, die een goed beeld van het bedrijf weergeven, het best. Ze vallen op en trekken sneller de aandacht van potentiele nieuwe klanten. Hang bijvoorbeeld posters op met een duidelijke en bijpassende boodschap. Zonder dat u verder iets hoeft te doen zullen de mensen die de boodschap interessant vinden uw stand opzoeken. Beeld heeft dus een net zo een goed effect als een draagtas bedrukken. Om op te vallen op beurzen en andere evenementen zijn draagtas bedrukken en veel beeld gebruiken essentieel.

Voor je op een evenement gaat staan

Naast een goede presentatie en gebruik maken van draagtas bedrukken, is een goede voorbereiding het halve werk.  Onderzoek welke concurrenten er ook zullen zijn en hoe je hen kunt overtreffen. Want alleen als je opvalt tussen de anderen zal je veel bezoekers trekken.