De aankomende zomer maakt dat ik zin krijg in nieuwe dingen. Nieuwe kleding, nieuwe schoenen of slippers, natuurlijk nieuwe badkleding. En… nieuwe sieraden. Gelukkig ben je dan bij Danish Design aan het goede adres. De ontwerpen van dit merk zijn eenvoudig maar schitterend. Door het gebruik van twee kleuren metaal zijn de sieraden en horloges prima te combineren met alles wat je wilt. Danish Design is van oorsprong een merk dat vooral horloges ontwerpt, maar die lijn is inmiddels uitgebreid met diverse andere sieraden. Ga gewoon eens op de site kijken!

Oorbellen van Danish Design

De oorbellen van Danish Design zijn schitterend! Er is duidelijk goed nagedacht over de verschillende ontwerpen. Hierdoor zijn de oorbellen van Danish Design altijd goed draagbaar en niet alleen geschikt voor chique feestjes. Er zijn namelijk geen hangers beschikbaar, alleen knopjes. Dat maakt dat je je haar gewoon los kunt dragen zonder dat je oorbellen er in verdwijnen of in verstrikt raken. De oorbellen van dit bijzondere merk zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen. Of je nu kiest voor tweekleurig metaal of eenkleurig met wat steentjes, alles is mogelijk. En alles is even schitterend. Je kiest precies dat paar oorbellen dat het best bij jou en je overige sieraden past.

Armbanden van Danish Design

Ook de armbanden van Danish Design zijn prachtig. Zoals alle sieraden van dit merk zijn ook deze uitgevoerd in lichtgewicht titanium. Het grote voordeel van titanium is dat het bestand is tegen bijna alles: zweet, zuren, water, zout. Noem maar op. De armbanden en overige sieraden van Danish Design zullen daarom altijd mooi blijven. Hoe vaak je ze ook draagt. Ook zijn er veel variaties mogelijk in de armbanden. Smal of juist wat breder? Aan jou de keus.

De colliers van Danish Design… schitterend!

Normaal zou je zeggen dat je een kettinkje koopt. Of een halssieraad. Maar daarmee doe je Danish Design echt te kort. Daarom hebben we het over colliers als we het over dit merk hebben. De colliers zijn natuurlijk ook gemaakt van titanium. Je kunt ze daarom altijd dragen. Ze zullen nooit een allergische reactie op je huid geven zoals bij andere metalen wel vaak het geval is. En ook deze colliers bestel je, net als de oorbellen, armbanden en horloges heel gemakkelijk online. Je moet wel even de tijd nemen om je keuze te maken. Er is zoveel te zien op de site… Een keuze maken valt nog lang niet mee.